10jaar geleden begon mijn passie voor kralen. Nadat ik zelf een kettingworkshop had gevolgd en mijn zus vervolgens ook met de kralen in de weer ging, begon het bij mij te kriebelen…..”Dat wil ik ook!” dacht ik toen.…..Het begon met wat kraaltjes kopen hier en daar en het maken van sieraden bij mijn eigen garderobe,  maar naarmate de tijd verstreek werd het een uit de hand gelopen hobby.

Nu maak ik graag voor anderen iets moois. Een ketting, armband, oorbellen, iets dat past bij een bepaalde outfit of iets in de kleuren die de ander graag draagt. Dat geldt natuurlijk ook voor onze kleine meiden!

Daarnaast vind ik het erg leuk mensen te leren hoe ze zelf een leuke ketting kunnen maken. Daarom geef ik workshops in de avonduren. Het is genieten als mensen voldaan en met een mooie ketting of meer, terug naar huis gaan.

Begin 2015 ben ik begonnen met “Het Siert Je” via een facebook pagina. Vanaf januari 2016 is “Het Siert Je” als website online gegaan. Dat vind ik super leuk! Ik hoop dat je ook blij wordt als je de moeite hebt genomen rond te kijken op de site.

Naast de kralen houd ik van tekenen (al kom ik daar nauwelijks meer aan toe), haak ik graag en maak ik zelf kaarten m.b.v. mijn snij- en embossingmachine, zoals je zult ontdekken op deze site.

Verder ben ik werkzaam in het basisonderwijs en daarin kan ik mijn creativiteit ook zeker kwijt!